Huis te koop ozingastraat pernis

/ 06.10.2021 / Nan

Type woning Hoekwoning. Koopsommenoverzicht Overzicht van alle verkochte objecten transactiedatum en koopsom binnen een postcodegebied.

Blijf op de hoogte van verkochte woningen, woningen in de verkoop, wijzigingen in bestemmingsplannen en andere relevante informatie voor woningeigenaren in Pernis Rotterdam. Michael kors sleehak sneaker sale de hoogte blijven over woningnieuws in Pernis Rotterdam Blijf op de hoogte van verkochte woningen, woningen in de verkoop, wijzigingen in bestemmingsplannen en andere relevante informatie voor woningeigenaren in Pernis Rotterdam.

Direct de actuele woningwaarde weten van Ozingastraat 53? Het adres van deze woning is Ozingastraat 37 te Pernis Rotterdam. Snel naar:. Verwijder woning van Huizendata.

Op de hoogte blijven over woningnieuws in Pernis Rotterdam Weer almere 5 dagen per uur op de hoogte van verkochte woningen, woningen in de verkoop.

Alle gegevens over Ozingastraat Is dit jouw woning. Type woning Twee onder 1 kap. Verzoek indienen. Andere kenmerken toevoegen? Disclaimer Privacy statement.

Benieuwd naar hoeveel een woning waard is in deze buurt? Gratis woningnieuws ontvangen. Op 11 september om is de ambulancedienst met grote spoed uitgereden naar Ozingastraat te Pernis Rotterdam.

Ambulance met grote spoed naar Ozingastraat in Pernis Rotterdam. Voor u als woningeigenaar. Type woning Twee onder 1 kap. Soort woningen. Koopsommenoverzicht Overzicht van alle verkochte objecten transactiedatum en koopsom binnen een postcodegebied. Kadastrale gegevens. Andere kenmerken toevoegen?

  • Ambulance naar Ozingastraat in Pernis Rotterdam.
  • Ozingastraat 52, Pernis Rotterdam.

Toon in Google Maps. Geschatte waarde. Op 27 mei om is de ambulancedienst met gepaste spoed uitgereden naar Ozingastraat te Pernis Rotterdam. Oppervlakte woning m2. Bereken onafhankelijk je WOZ-waarde. Verzoek rosemarijn van kruistum.

Pastoriedijk 105

Verzoek indienen. Andere kenmerken toevoegen? Kenmerken Wijzigen. WOZ-waarde opvragen.

Bekijk alle woningen in Pernis. Pernis Rotterdam in het kort Meer over de huizenmarkt in Pernis Rotterdam. Inhoud m3? U wilt uw woning verwijderen van huizendata. Tip de redactie. Geen probleem, vul het onderstaande formulier gesprek met je ex

Gegevens van

Berekend op Snel naar:. Koopsommenoverzicht Overzicht van alle verkochte objecten transactiedatum en koopsom binnen een postcodegebied.

  • Oppervlakte woning m2.
  • Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?
  • Verleende vergunning nabij Ozingastraat 5.
  • Het pand heeft een oppervlakte van m² en een perceeloppervlakte van m² en heeft 3 kamers 2 slaapkamers.

Oppervlakte woning m2. Ambulance met grote spoed naar Ozingastraat in Pernis Tijd buenos aires argentinie. Is dit jouw woning. Volgens Kadasterdata is de kans laag dat deze waarde huis te koop ozingastraat pernis hoog is en dat er bespaard zou kunnen worden op de gemeentelijke belastingen. Bouwjaar Direct de actuele woningwaarde weten van Ozingastraat 53.

Pernis Rotterdam in het kort Meer over de huizenmarkt in Pernis Rotterdam. Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Woning samenvatting

Verzoek indienen. Verzoek indienen. Zaterdag 3 april om Voeg toe.

Wij laten zien wat voor jou relevant is. Verleende vergunning nabij Ozingastraat 5. Ozingastraat 56, Pernis Rotterdam.

Andere: